Jelle Delbeke

Ik ben Jelle. Aangenaam!
Net uit de adolescentiejaren studeerde ik in 2016 af als leraar lager onderwijs. Ik bleef echter op mijn honger zitten over hoe ik kinderen en ouders met moeilijkheden beter kon begeleiden. Terug achter de schoolbanken dan maar! In 2019 behaalde ik de master klinische orthopedagoog aan de UGent. Momenteel volg ik een bijkomende opleiding in de praktische psychologie. Omdat ik zeer sterk geloof dat hulp altijd maatwerk is, zal ik mij steeds blijven verdiepen om de nodige hulp te kunnen bieden.
In een sfeer van vertrouwen, onvoorwaardelijkheid en veiligheid probeer ik samen met jou op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen. Afhankelijk van jouw verhaal wordt er minder of meer sturend gewerkt, waarbij ik uiteenlopende psychotherapeutische technieken hanteer.
Een mensenleven is dynamisch. Voortdurend zijn we in ontwikkeling, beïnvloed door onze omgeving en ons zelfbeeld. Het is dus heel normaal dat je op een gegeven moment met obstakels, vragen, twijfels of moeilijkheden te maken krijgt. Heb jij nood aan een luisterend oor, vrij van oordeel of verwachtingen? Neem dan gerust contact op.
Sinds 2022 ben ik werkzaam in multidisciplinaire groepspraktijk PhysioTeam in Ertvelde. Als erkend klinisch orthopedagoog (Visumnummer 320652) sta ik steeds paraat op woensdagen en vrijdagen.
 

 

U kan mij steeds contacteren via gsm of mail:

Tel: 0471/ 11.36.49

Mail: jelle@physioteam.be